boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

pasivni-clanstvo-1Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Постоји много људи који би желели да учествују у политичком животу Србије и у борби, али који или оклевају или мисле да нису они баш те личности погодне за борбу.
Истина је да сваки човек који жели нешто боље у свом животу мора и да се избори за промене које жели. Човек је политичко биће, давно је рекао још Аристотел. Свако ко бежи од бављења политиком, тај заврши у чељустима непријатеља, јер ко не жели да се бори, пристаје да буде жртва.
Такође сви они који раде на веома јавним и осетљивим јавним функцијама у постојећем државном апарату плаше се да постану чланови неке нове идеје, јер су често запослени захваљујући чланству у некој владајућој странци.
Иако баш људи који раде у државној управи најбоље знају колико је Србија урушена држава и иако су баш ти људи најбоље упућени и спремни да врше промене- страх од могућих проблема многе битне и Србији верне родољубе спречавају да се активно ангажују тамо где им је срце!
Ми познајемо све уцењивачке методе партија и странака у Србији, који третирају своје чланове као робље и држе их у сталном страху и претњама спроводећи страначко насиље.
Баш зато, сви који су под таквом репресијом и тортуром сваког дана свог живота, сви који су постали робови и слуге требају да постану што пре тајни чланови СНФ-а.
Нека сваки роб раскине те ланце уцене и управо са своје позиције једног слуге у политичким режимима постане борац за своју слободу, за своје право да има посао на који није дошао путем понижавања самог себе. СНФ жели да сваки човек буде срећан на свом радном месту и да ради пре свега за Србију, а то значи и за себе, а не за себичне, покварене и анти-државне циљеве разних партија.
Сви запослени у државним институцијама морају постати завереници једне велике побуне и револуције коју заступа СНФ, а која има за циљ слободу- слободу Србије, слободу човека, слободу мисли, слободу живота.  
У нашој новој Србији за коју се СНФ бори ниједан човек не сме бити предмет уцене од стране партија и странака да би могао да ради и живи само ако је роб и бедни потрчко разних моћника и партијских функционера.
Због тога што СНФ познаје све методе и механизме страначких уцена, ми позивамо на бунт све оне који желе крај уцена, крај животарења у страху од отказа или казне уколико не мислите као странка, уколико не говорите као странка, уколико не изгледате као странка!
Будите наш пасивни члан, постаните тајни симпатизер и пријатељ СНФ-а, радите за своју слободу – а нико не мора да зна ко сте ви, док не осване сунце слободе.
Као пасивни члан, симпатизер и пријатељ СНФ-а постоји хиљаде начина да допринесете својој слободи и ослобађању Србије од издајника и уцењивача. СНФ од вас не тражи да ризикујете свој посао и да ваша породица остане без хлеба, ми не тражимо да изађете на улице и добијете батине од полиције.
СНФ очекује да испуните жељу вашег срца, да задовољите своју савест и да станете на праву страну- без пуно обавеза и без ризика по ваш посао и јавну функцију.
Ваш допринос ће бити симболичан и морални акт ваше савести и вашег сопственог знања о реалности у Србији.
Од пасивног члана очекујемо да будно мотри и помаже наш рад, да буде спреман и да сачека моменат када ће иступити као частан и слободан човек који ће помоћи да се наша нова и боља Србија брзо подигне на ноге.
До тада, пасивни члан и симпатизер, пријатељ СНФ-а биће наш заштитник, наш инсајдер у овој трулој имитацији државе.
Пасивни чланови ће бити исто тако јака  армија, па и још јача армија у нашем фронту за одбрану Србије, него што ће то бити и активно чланство. 

pasivno-clanstvo-2iКао заветници који се пред Богом и пред собом заклињу на остварење слободе за себе, своју децу и своју Србију, пасивни чланови ће чекати свој час да кажу „ Да, ја волим Србију и сада сам слободан да признам да сам помогао тој слободи и спасу“!
Пасивни чланови неће само стајати са стране без борбе- њихова борба ће само бити као ход нинџа бораца- они ће се борити под маском и у сенци и њихове ће акције бити невидљиве за непријатеља.
И сви они који се још увек плаше и који још увек оклевају, сви они који још размишљају- нека постану прво симпатизери СНФ-а, а нека време и наш рад одлуче да у себи преломите и постанете и неустрашиви активиста и борац за своју слободу и спас Србије, наше државе, једине отаџбине коју имамо.
Уколико не желите да спакујете кофере и без борбе напустите своју кућу и свој народ, као још један бескућник који ће лутати по свету и радити као судопера или слуга, уколико не желите да више трпите бесмисао притисака и уцена у којима живите и радите- јавите нам се.
СНФ вам нуди шансу да се ослободите свега и да заједно изградимо слободну Србију, да коначно живите и радите слободно, да дишете пуним плућима и да никада више не морате да радите нечасне ствари и да делате против Србије и против самих себе.
Говорите и даље оно што партијске полиције мисли желе да чују, климајте главом и ћутите, а у свом срцу и у својој души изаберите Србију, изаберите слободу- и радите само за те циљеве.
Упамтите још и ово: мајке су нас родиле- а не партије, Србија нас је отхранила- а не странке, и зато већ данас напустите редове издајника!
Решите дубоко у себи да је крај вашег учешћа у комадању, пљачки и продаји Србије. Решите да јавно радите све што морате да бисте задржали свој посао, а тајно радите све за спас Србије и себе самих.
Ви који сте у највишем врху и на најбитнијим функцијама ви најбоље знате шта се ради и шта се дешава у Србији.
На вашој је савести и на вашој души ако се не отргнете од оних који раде за смрт Србије и пропаст целог српског народа.
Ваше мало за Србију биће много- и зато не оклевајте- хајде да се спремимо за олују која долази и да на време спремимо одбрану Србије, јер Србија је наш дом, наша мајка, наш хлеб и наша душа.
Бранећи Србију бранимо себе, чувајући Србију чувамо своје домове за наше потомке, за нашу децу и унучиће који се неће ни родити ако останемо кукавице.

•  Као пријатељ, симпатизер или просто пасивни члан СНФ-а овај вид ваше подршке подразумева да у души прихватате ставове СНФ-а и циљеве које постављамо, иако припадате некој странци, неком другом удружењу, иако радите у државној институцији која тражи вашу дискрецију, иако сматрате да ваше радно место не дозвољава отворено чланство у СНФ-у
•  Нагласите свој статус као „Пасивни члан“ и ми ћемо вас упутити даље како можете ипак да нам помогнете- ваш допринос ће се подједнако ценити у борби за слободу, као и оних који ће се јавно борити.
•  Као пасивни члан можете да  учествујете у многим активностима СНФ-а у складу са својим могућностима – повремено и када нам затреба помоћ око разних догађаја као што су јавне трибине, предавања, обилазак ваше општине, града, села- где год видите себе као нашу помоћ и саветника
•  Пасивни члан активно прати нашу Фејсбук страницу, наш сајт и редовно коментарише и дели са свим својим пријатељима новости о СНФ-у и слично
•  Пасивни члан може да нам назначи колико сати и у које време може да се ангажује и на којим активностима
•  Пасивни члан може да слободно шири идеје СНФ-а у свом окружењу и  може давати корисне савете и предлоге у вези свих проблема које имамо да решимо у нашој држави

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija