boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

„Да ли би људи могли бити бољи?Могли би, али нико неће први да почне! „- Душко Радовић

СНФ је започео ту борбу за бољу и праведну Србију, без страха да будемо први који ће у свету модерне и лажљиве политике отворено говорити о свим стварима и који ћемо све назвати правим именом. Ипак тако велики и високи циљеви једне борбе траже јединствен фронт који ће укључити огромну већину освешћених грађана Србије.

Да би се Србија као држава ослободила и оспособила за живот ипак је потребно унапред саставити и тај победнички тим вођа, поред добре стратегије за опоравак државе.

Опширније...

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Уочи доласка председника Русије Владимира Владимировича Путина у Србију издавачка кућа „Вукотић медиа“ објављује књигу „Путин − моћ Русије“. На 350 страна, новинар Бранко Влаховић, који је дописник из Москве пуне три деценије, испричао је не само животни пут Владимира Путина него, истовремено, и кроки историју нове Русије. Пре свега, односе са Америком, Европом, Кином, Србијом, па до најважнијих унутрашњих гибања у руском друштву. „Печат“ ексклузивно доноси делове књиге који говоре о новом хладном рату између Москве и Вашингтона.
Уочи два последња рата, овог у Украјини и оног у Грузији, било је прилично сличности и „хладноратовских симптома“. Захладили су односи САД и Русије, стропоштало се поверење, кренуле су међусобне оптужбе на релацији Вашингтон − Москва. Моћне пропагандне машине добиле су наредбу да раде пуном снагом. Сада многи политичари и политиколози кажу да, заправо, Хладни рат никада и није престајао.

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija