boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

•  Покрет СНФ није политичка партија већ широки народни фронт и покрет солидарности –у складу са тим начелом ми се организујемо по сопственом моделу рада-у сваком месту, селу или граду мора да постоји огроман број чланова СНФ  који ће радити кроз разне одборе, савете и радна тела-свако у складу са својим знањем и способностима.


•  Пожељно је да сваког члана подржи и његова ближа и даља породица, пријатељи, колеге и познаници- али није прихватљиво да било ко гура своје рођаке по сваку цену на позиције за које ти рођаци немају одређене квалитете-таква политика нас је довела у пропаст државе и свих институција од животне важности за народ-али за сваког има места у складу са његовим способностима и уложеним трудом.


•  Свако место, сваки човек и све друштвене групе морају бити упознате што пре са циљевима СНФ-а кроз рад активног и пасивног чланства СНФ-ширење идеје на целој територији Србије је наш први и најбитнији задатак у најкраћем року извршења.


•  Начин организације СНФ ће укључити сва расположива средства комуникације која су данас доступна- користити максимално могућности Интернета, Скајпа, друштвених мрежа и мобилне телефоније да међусобно комуницирамо често и да размењујемо материјале и информације.


•  У организацији јавних трибина, предавања и свих друштвених акција СНФ-а, сви чланови ће се помагати и солидарисати, не само на територији једног места или једног одбора, већ из свих околних места и насеља уз обавезну помоћ из централе.


•  Чланови активисти ће имати пуну одговорност, али и пуну слободу да раду СНФ-а допринесу корисним и реалним предлозима, али по принципу да предлагач буде спреман да своју идеју и реализује, наравно ако је идеја за акцију или пројекат у складу са врховним принципима СНФ-а.


•  Инсистирамо на огромном укључењу жена и младих људи у рад покрета СНФ-не само на папиру и форме ради, већ у виду равноправног рада и укључења у свим телима СНФ-и зато позивамо наше мајке, сестре и девојке, па и баке које чувају своје унучиће да се активирају, а младе позивамо да уложе мало труда за сопствену будућност.


•  Организација СНФ-а је у складу са принципима мирне и ненасилне борбе за промену друштва, културе и морала у данашњој Србији и успостављања слободне, суверене народне државе-државе социјалне правде.

 

•  СНФ ће оснивати иницијативне одборе, разне савете и друга радна тела и у дијаспори подједнако као и у Србији.


•  Запослени у разним државним институцијама као чланови СНФ-а морају да поштују дискрецију и природу свог посла, али ван свог радног места могу и требају да јавно заступају идеје и ставове СНФ-а, јер је то у најбољем интересу државе Србије и у слободно време могу да учествују у свим активностима СНФ-а.


•  Сваки члан СНФ-а има приоритет да нашу идеју шири и објашњава што ширем кругу људи, али у духу правог народног јединства тако да што више људи што брже саслуша наше идеје, а да прихватање чланства и идеја буде природно и својевољно-да сваки човек приступи потпуно свестан суштине нашег рада и наших циљева.


•  Све идеје за акције и борбу су прихватљиве, али ниједан члан не сме да ради на своју руку и без консултација са Штабом СНФ-а-непријатеља, шпијуна, издајника и страних агената је толико много да само чекају на грешке које једну чисту и нову снагу могу да сасеку и обрукају на самом почетку борбе.


•  Организација СНФ мреже у Србији подразумева и учешће чланова у заједничким акцијама међусобне солидарности по принципу „Сви за једног, један за све“. Нико неће бити препуштен себи, а и најмањи одбор из најмањег села ће имати пуну подршку целог СНФ-а када то затреба.


•  У оном месту или насељу у ком не будемо нашли срчане борце и искрене људе који ће бити наше лице и наш образ пред народом-у том месту нећемо ни оснивати одбор док се не јави личност правих људских квалитета и способности-можда сте то баш ви који и не помишљате о таквој улози, већ нас зовете и питате да ли имамо неког из вашег места.


•  Структура СНФ-а подразумева и организацију за учешће на локалним и републичким изборима, иако сматрамо да тренутни изборни закони не дозвољавају уплив било каквог самосталног покрета који је уистину родољубив и финансијски независтан-али можемо успети и на тај начин ако покрет СНФ буде масован и уједињен

•  Детаљна упутства за рад сваки члан добија посебно за своје место и за свој сектор рада, али сваки члан добијаће и потребна предавања, обуке, курсеве и литературу. Ми желимо да своје чланство образујемо и научимо нечему новом, да људство оспособимо и обогатимо знањима која ће постати и остати њихова.


•  СНФ своје чланове неће користити да лепе плакате, да доносе бурек „шефовима“ или да само слепо гласају на изборима-наши чланови су темељ нове и боље Србије и биће поштовани као личности, а не као слуге које ни о чему не одлучују и ништа се не питају. Наши чланови су темељ суверене народне државе и и носиоци уједињења свих Срба света у народно СРПСКО ЦАРСТВО.


•  У заједничким акцијама сви чланови учествују солидарно и подједнако-ниједан „руководилац“ неће „командовати“ из своје куће да други лепе плакате, деле флајере или раде било шта друго, док он седи и одмара-такве „вође“ неће наћи место у нашим редовима.


•  Ниједан члан неће бити препуштен да сам решава своје животне проблеме: сваки члан има дужност и обавезу да помаже свом саборцу и пријатељу из СНФ-а. Можда ће као брат брату обезбедити да преноћи у свом месту, можда ће једни другима понудити посебно повољне цене за послове и услуге, можда ће поклонити лек који неком другом из СНФ-а треба.

Наше фејсбук странице биће место да се чланови обрате за помоћ и да сви помогнемо како знамо и умемо, да се упознамо и зближимо и тако ће бити у нашој новој Србији- солидарност и људскост на првом месту!

УЈЕДИНИМО СЕ ДА ВРАТИМО ДРЖАВУ БОГУ И НАРОДУ И УСПОСТАВИМО НОВО СРПСКО ЦАРСТВО!

Постаните ФРОНТОВАЦ-кликните ОВДЕ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija