boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

У Србији влада медијски мрак, америчка цензура и отворена харанга против свега руског, Русије и председника Путина. У тренутку када се дешавају судбинске промене и води се борба против америчке хегемоније и насиља над целим светом, Србија не може да дође до тачних информација, а српски народ нема нимало простора у окупаторским медијима да искаже своја права осећања и подршку Русији и председнику Владимиру Владимировичу Путину. Ипак, СНФ тражи и наћи ће пут до срца свог народа и до јавности.

Пре свега, у име целог српског народа честитамо 67.рођендан драгом Владимиру Владимировичу Путину. Народна Србија-верујућа, часна и православна-све своје наде полаже у Владимира Владимировича, јер је наша земља под окупацијом још од 24.марта 1999. до данас. Руском народу поручујемо да је најблагословенији народ на свету, јер је доживео да са Владимирим Владимировичем васкрне из пепела и врати се на место које Русији са правом припада у свету слободних народа. Србија није била те среће, али се надамо да као и увек, устанемо и ми, кад устане Русија!

Владимиру Владимировичу Путину желимо да поручимо да не верује жутој банди из Србије и да оно што они раде и говоре није мишљење ни воља српског народа. Србија је свим срцем уз Русију, али Србија је под тоталном окупацијом. Овде се преко америчких и немачких медија, преко државних потчињених телевизија и радија води рат против Русије: историја се преправља, лажи замењују истину, а Русија се омаловажава и напада свим средствима западне пропаганде.


Упркос свему, Народна Србија зна истину и не верује америчкој пропаганди. Превише је заједничких битака и братске крви проливено да би Србија заборавила Русију и поверовала онима који су Србију прогонили и рушили вековима.


Народна Србија Путина поштује и воли, диви му се и  верује му у потпуности,  јер српски народ сматра да је Путин за Србију учинио више него све „наше“ бивше и постојеће власти. У свакој нашој невољи и муци, били сте први. Долазили сте као што драги брат долази-нисмо ни морали да Вас зовемо, ни да икада молимо за вашу помоћ, а Ви сте увек  били ту. При том ми је жао и боли ме што нисте ни дочекани ни испраћени онако срдачно и достојанствено, како би народ Србије желео. 

Помагали сте нам и када је Русији било тешко. Бранили сте српску част и слободу, и то и данас радите, често на своју штету и супротно свим уценама са Запада.


Немам простора овде да подсетим и младе и старе, у Русији и у Србији, о братству које траје вековима између нас и о томе колико је Русија бдила над малом и нападаном Србијом,  као брижна и одана мати. То би морала да буде једна енциклопедија и надам се, писаћемо је у слободи која долази. У боју сте Србији били као најрођенији брат, а у миру наш највернији и најоданији пријатељ. И данас када је Русија спремна да за Србију учини све у својој моћи, и то и јавно каже,  над властима у Србији стоји претећа сенка НАТО крвника и прст којим се прети Србији да се не уједини са Русијом.


Ипак, свет се убрзано мења и Народна Србија је спремна да поново стане уз Русију. Оно што се од појединаца чује из Београда, то не говори народ Србије-то говоре жути бандити и издајници који желе да уведу санкције Русији, они се боре против свог народа, а за рачун Запада. Зато се на овај начин обраћамо јавности и свим срцем честитамо рођендан драгом Владимиру Владимировичу Путину у име народне и часне Србије, сестре велике наше Русије.


Брате Владимире, Србија ти жели свако добро, здравље и снагу! Нека драги Бог у сваком часу буде уз тебе, јер си ти последња нада постојећег света за ослобођење и правду! Боже дај да следећи пут дођеш у слободну Србију и да осетиш и видиш колико те народ Србије воли и поштује.


До тада, само напред у победе и знај – док је и једног јединог, макар и последњег правог Србина у Србији – овде ниједна НАТО ракета неће бити постављена против Русије.


Многаја љета, рођени! Здоровља и счастја! Вперед к победе!

 

07.10.2019.                                                                       Српски Народни Фронт,
У Београду                                                                                Бобан Б.Гајић

Продајни кутак

knjiga-osina-celija