boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Србија и Црна Гора су кроз векове корачале заједно, увек на истој страни и пред истим непријатељима, све док један исти народ комунисти нису поделили на Србе и Црногорце.

Пропаганда комуниста је деценијама стварала раздор и мржњу, иако је Његош сведочио своју српску крв и иако је Црна Гора колевка Немањића. Повластице уз терор комуниста створили су неку нову нацију која Србе, тј. саме себе мрзи.

Вођа те творевине која мрзи своју крв и порекло јесте Титов пионир, Мило Ђукановић. Израстао из комунистичког шињела, пуних уста демократије и џепова пуних шиптарских прљавих и крвавих пара, тај диктатор вешто плива кроз кал и смрад који је створио, без конкуренције.

Мило је у Црној Гори почео да отима вековне православне храмове и да себе поставља за поглавара неке своје Црногоске православне цркве, чији патријарх шамара старице на улици.

Мило је да би оживео своје америчко чедо мржње и дао му облик државе и нове нације узео себи и улогу „просветитеља“: из  народног говора нашао је два нова слова и пар стотина  архаизама и прогласио црногорски језик.


Све те лудости осионог диктатора црногорски народ би и прогутао само да има од чега да живи. Сем приморја које без Руса кризира ове године, због Милових санкција према  Руској Федерацији, остатак Црне Горе одумире и живи у крајњој беди. С друге стране Мило и његови  НАТО другари власници су Црне Горе.

Међутим, поред екстремног сиромаштва, репресије на цело друштво и апсолутне контроле новца, послова, медија и државне управе, Мило је признао Косово, како би своје намигивање и махање репа НАТО пакту потврдио конкретним злоделом.

Како ко сеје, тако ће и жњети. Плодови народног гнева у Црној Гори су ове јесени сазрели. Народ Црне Горе је схватио шта ће тек бити ако Црна Гора уђе у НАТО. Завршили бисте, не дао Бог, као робови на својој земљи.

Најбоље делове обале и плаже купили би од ситних власника Американци, Британци и Немци, а довели би и своје раднике, као у Бугарској. Мило би тада под заштитом и под претњом НАТО пакта остао доживотни владар.

Боку Которску НАТО би напунио својим носачима авиона и ракетним штитовима против Русије, а Шиптари би у Црној Гори били генетски стуб нове Милогорске нације, помешани са његовом „елитом“.

Због тога је побуна Демократског Фронта почела у право време. Будућност Црне Горе није у НАТО пакту, него у братској љубави са српским и руским народом.

Безразложна мржња која се вештачки гаји у Милогори против Србије и Русије има за циљ да сатре праве Црногорце, који се не одричу своје крви и историје.

Није то само диктатура: то је геноцидни америчко-натовски пројекат  и финално решење за народ Црне Горе.
Браћо и крви наша рођена, славо наших предака и надо наше слободне будућности: не преговарајте са ђаволом и сатрапом НАТО зверињака.

Не клоните духом и не заустављајте борбу ни по коју цену, јер друге шансе неће бити ако вам НАТО дође.
Свим људима у Црној Гори поручујемо да се придруже протестима сада и одмах, јер ће касније бити доцкан.

Када отерате НАТО, лопове и насилнике с власти, после се лепо као браћа договорите за прве слободне изборе и после водите политику, сучељавајте мишљења и идеје.

Сада је време да збијате редове, да бисте уопште преживели и дочекали да имате слободне изборе. Ако НАТО дође, никада више неће бити слободних избора и неће бити Црне Горе.

Немојте поклекнути ни пасти, јер цела Србија гледа у вас. Ако Црна Гора падне под НАТО чизму, Србија је следећа, а ево како крвници и звери свом силом насрћу и на нас поново.

Српски Народни Фронт вас поздравља и шаље братску љубав.
Издржите и останите сложни до слободе.

СНФ  је спреман да вас јавно подржи свуда и на сваком месту.
Рука руци,брат за брата- останимо на истом фронту слободе!
Нек је Бог са вама и нека вас прати срећа јуначка!

Живела слободна Црна Гора!
Живела слободна Србија!
Живела слободна Русија!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija