boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Председник праве Србије увек је на правом месту и са правим људима. Наша драга и мила, професорка Мила Алечковић цели свој живот посветила је борби за слободу Србије. Са елитом слободарске Европе бранила је Србију од подметнуте и срамне британске „Декларације о Србреници“. Затим је у својој другој, такође поробљеној домовини,Француској боравила на Конгресу Националног фронта, раме уз раме са Марин Ле Пен.

По повратку у Србију, по ко зна који пут боравила је на Косову, где се вредно стара за наш преостали народ: посебно за наше младе којима држи предавања али и обезбеђује стипендије, путовања и све што може да учини да се српско семе очува и сачува на Космету.

Заиста је мало познато да је Мила Алечковић више него сви они који се куну у Косово, више од свих државника од 80-тих до данас, провела са нашим народом на Косову толико времена, пружила толико утехе, наде и вере у ослобођење Косова, без помпе и без камера. Тако чини будући председник праве и слободне Србије, прави интелектуалац и прави српски академик- не ради функције и не ради фотографија у новинама, већ због свог срца и своје душе, што куцају за Косово.

Након тога, без предаха, професорица Мила је по ко зна који пут боравила у Бања Луци, одакле шири речи истине и слободе, уз љубав и подршку нашег српског народа из Републике Српске, наше сестрице и мученице свих прохујалих ратова и олуја.

Тако је професорица Мила данас била присутна и на представљању књиге Алексеја Пушкова, представника руске Думе за међународне политичке односе Руске Федерације.

Постојаност у вери у Русију и отвореног заступања тог правог пута Србије, уз обнављање савеза са Русијом, за Милу Алечковић је доследан став, који не мењају никакве околности.

За разлику од наше Миле, многи су тек у последње време, као тренд и уз позерско својатање Русије, почели да свој „национални“ углед подижу некаквим делегацијама и посетама Русији.

Професорка Мила је своје детињство провела у Русији и тамо живе многи њени блиски рођаци. Тамо је њена душа била испуњена духом једног посебног и искреног православља, толико јединственог да је професорка Мила у Русији заволела и научила иконописање.

Мила Алечковић је имала прилику да упозна и да заувек пригрли руски народ као свој братски род и због тога већ деценијама сања да Србија и Русија поново буду блиске и повезане, као и увек када смо се у истим биткама борили за слободу.

Иако је њен животни пут одвео у некада поносну и пркосну Француску, земљу револуционара, где је Мила докторирала на престижној Сорбони, приврженост Русији остала је јака. У Француској је Мила такође стекла пријатеље и широм Европе и постала део једне слободарске елите интелектуалаца, насупрот наметнуте, слугерањске и шупљоглаве НАТО елите.

Дакле, кореном у Русији, главом у Француској и слободарској Европи, срцем у Србији, а душом на Космету и у Бања Луци- то је Мила Алечковић, председник праве и слободне Србије.

Русија је пре Србије дочекала слободу уз Владимира Владимировича Путина, мудрог вођу и неумољивог борца, који је Русију из блата и беде под чизмом Запада подигао и вратио на место које јој припада.

Али тако је увек и било, увек је велика и моћна Русија прва кидала ланце ропства и неправде, а онда би устајала и Србија. Тако је дошло и наше време- нас који се око Миле окупљамо у све већем броју. Она је прави председник Србије и само њој ће Русија пружити руку без страха да од преваре и издаје и Србије и Русије.

Зна Србија, а зна и Русија ко заиста стоји иза својих речи и ко право и дела и збори. Мила Алечковић.

А знамо добро и ко намигује НАТО пакту и Европи док се куне у Русију.

Тренутак истине ће ипак доћи и једна реч ће оголити све преваре: Косово.

Тренутак коначне одлуке ће доћи и само један пут ће водити у спас: Русија.

Тренутак правог избора ће доћи: професорка Мила Алечковић за председника праве, слободне и солидарне Србије.

Да би смо могли да слободно бирамо свој пут и своје националне вође, Српски народни фронт је покренуо општу цивилну и политичку мобилизацију свих родољубивих снага у Србији.

Придружите се, јер је борба већ почела!

НАТО је усред две велике офанзиве: на Републику Српску и на Црну Гору.

Следећа је Србија, јер након завршетка председничких избора у Сједињеним америчким државама, које руководе НАТО алијансом и европском Унијом, ММФ-ом и Светском банком и које манипулишу Уједињеним нацијама, доћи ће до муњевитог развоја догађаја у свету.

Епицентар свих дешавања, емигрантске кризе, нове шиптарске офанзиве и НАТО притисака биће у пупку света, у срцу Балкана- у нашој Србији.

Зато памет у главу, срцем уз Милу и нашу Србију, заједно сви против окупације!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija