boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

У Србији је данас све труло и болесно. Не постоји ништа чисто ни пристојно у српској политици. Продати и кукавни, страшљиви политичари су цело српство, некада братство вукова  претворили у стадо послушних оваца које блејећи иду у смрт!


 Прљави и намештени "избори" 2016 године показали су право лице система који нас растура већ пола века. Време је за народно јединство, јер Србија нема ниједног храброг ни озбиљног политичара међу постојећим крпеним луткама којима командује НАТО.


Српски народни фронт сматра да је време за ново српско царство, у ком ће живети сви Срби, уједињени својом вером, историјом, братством и по својој вољи, не по туђем диктату и не против себе.


Дошло је крајње време да се отргнемо од погрешног пута и окренемо искључиво себи и својим националним интересима, од којих зависи и сваки појединац у Србији, а и шире- сваки Србин који хоће да то и остане!


Све су карте данас на столу,  остао је слуђени народ без правог вође на једној страни и сви издајници на другој страни! Питање је опстанка- или ми- или тај трули систем! Или Србија или политичари који нас на силу и превару вуку у НАТО хорду и у распалу Европску Унију!


Доста смо чекали, стењали, трпели и вукли као марва! Ако не ударимо контру, ако не покажемо зубе НАТО банди и њиховој плаћеној камарили у Србији, ако не стиснемо песнице да одбранимо и себе и Србију- нестаћемо као народ у потпуности- и то не због непријатеља, него због сопственог кукавичлука и похлепе!


 Сада више нема замајавања и лажних нада! Све је кристално јасно. Пленитељи куцају на врата сиротињи, да отму и то мало, стечено муком и трпљењем у овим лудим годинама бесмислених ратова и самоубилачке „српске“ политике.


Уместо да се народу обезбеди посао, држава намеће све веће порезе, дажбине, таксе, доприносе. И наравно када готово сваки човек, обичан човек, али најпре радник или сељак дође у ћорсокак, јер НЕМА посла ни за лек- онда дођу извршитељи, пленитељи, комунална и остала полиција.


Јаднику који дугје 5.000 динара за комуналије, отима се кућа или стан од по 20.000 евра! А такав закон, то Срби не знају, јер живе у казамату, не постоји чак ни у најсуровијим капиталистичким земљама Запада! Тај закон и обуку пленитеља у Србији спонзорисала је Немачка, јер наравно, ко би нам други на век века радио о глави!


И све што данас чујемо и гледамо, само је опасна фатаморгана: ми живимо у правој пустињи, али телевизије стварају утисак оазе! Негде пред крај нашег шизофреног пута у распалу Европу, већина ће прогледати, али доцкан!


Нација стараца, болесних и сиромашних неће имати ни чиме ни са киме да се супротстави окупацији у последњој фази ММФ пљачке и НАТО инвазије. Морамо се пробудити!Сада!


Не може овако пропала Србија да пужевском брзином и политиком нежног слинавца постигне спас. Мекушци који пузе и моле на коленима странце и светске силеџије, не могу постигну било шта, сем истребљења народа и брисања целокупне државе.


Уроши нејаки и њему слични нису Србију подигли, него је сахранили, преносећи своју немоћ на судбину целог народа. Дакле, постојећи мекушци са краватама и дугачким и финим прстима, којима је језик најјачи мишић, а слаткоречивост и лаж главно оружје, такви Србију не могу да подигну на ноге, јер они немају ту способност, немају ту храброст нити жељу.


Они су само део система, точкићи који раде против народа и против државе Србије. А за Србију није битно шта постојећи систем не зна, не може или најтачније НЕ ЖЕЛИ да уради да би ствари коначно кренуле на боље за све нас. Битно је да резултата нема!


 Сваки би болесник одавно побегао од лекара који му 25 година дају погрешне лекове или боље рећи отрове! Али Срби су народ мекане душе и превише заборавни када је у питању зло! Због тога Србија и даље гута горке лекове од којих лагано умире, а памети и стварности су готово сви рекли збогом!


Ми не гледамо своје остареле куће и станове, оронуле школе и болнице, ми не видимо како обољевамо и осиромашујемо сви заједно! Не, ми не гледамо декаденцију и моралну девијацију целог народа, посебно младих. Ми не видимо трулеж у свакој пори друштва, себичност, поквареност, издајство и неписменост.


Када се не гледају пајаци и лудаци из Фарми, Парова и сличних западних циркуса, утеха се налази у нашим спортистима који једини негде побеђују , али баш зато што нису у власти ове и овакве државе. Избори су чешћи од снега, а штетнији од поплава. Бирамо подгрејане старе сплачине, бирамо мање зло, а све је зло и наопако!


Без преувеличавања или фанатизма, сви се већ питају није ли и само небо слало знаке упозорења несреће у коју срљамо: силне поплаве, земљотреси, скандалозна и сурова убиства, злочини, инцести, силовања! Снашло нас је свако зло које постоји! Али Срби и даље не верују себи ни својој бедној реалности!


Будних и освешћених је премало за преокрет, а на крају ће нормалних и здравих остати за једну Нојеву барку! Србија је одавно земља остарелих људи, са премало младих који могу да раде и подижу децу.


За наш спас, за Нојеву барку наде потребан је капетан који је спреман ако затреба и да потоне са својим бродом, али који ће ипак хитно и свим силама радити да брод изведе из олује на сигурно!


Србија поред тога има и још један озбиљан проблем! У 7525 години постојања српског народа, Срби не знају ни ко су, ни шта су, ни шта желе! Ми немамо ни правац ни циљ! Ми смо изгубили своју стару културу и заборавили суштину која нас чини Србима. А то није ропство, то није издајство, то није трули и црни Запад, то није Ватикан, то није Европска Унија.


Србија је земља слободног и праведног народа, земља славних и часних јунака, земља  која треба да води на Балкану и у Европи, а не да пузи пред глупацима из Брисела и НАТО убицама кужног Запада!


Али, само нови људи, само ново српско царство, само јединство целог народа против политичарског система и њихових породичних и мафијашких фаланги може нам донети живот и слободу. Ново српско царство је решење и излаз. Уједињење свих Срба, морално и духовно пре свега! Територије више нису на првом месту, јер земља припада живим људима, а не гробовима славних предака, јер ако нешто не урадимо хитно, неће више бити ни нас, ни наших гробова! То смо на Косову ваљда научили!


Наш циљ је успоставити наш систем, нашу државу, нашом вољом, нашим законима,  да је слободна наша вера, да је чист наш језик, да је сачувана наша култура, да имамо наше фабрике, наше банке, да је наша ова земља, јер ће нас бити мноштво живих  и здравих, да су заувек  наше воде, рудници, да су само наша и неотуђива Божјим и људским законима деца коју родимо  и да наше куће нико никада не може запленити.


 Ми не тражимо ништа ново, само царство Душаново!  И наравно, савез са Русијом! Али нашу кућу не може да уједини и брани ни комшија, а ни најбољи пријатељ, ако смо ми разједињени и посвађани! Шта је то што раздваја Србију, Републику Српску, Црну Гору, Македонију, Босну и Херцеговину, Крајину, Далмацију, Банију, Лику, Кордун, Истру? Шта је то што раздваја 7 милиона Срба из целог света и нас 15 милиона Срба овде на Балкану?


Да ли је за јединство, за слогу и за борбу потребан рат око територија?


Није! Само воља и свест о заједничким коренима, готово истим језицима и култури! А дозволили смо да нас Запад и Ватикан посвађају и окрену једне против других! Колико пута до сада?
Ако Србија, а и сви Срби на овим просторима наставе овај лудачки пут самоубице у замку Европске Уније и под команду НАТО убица- ни наши гробови неће преживети да сведоче да је једном некада давно постојало велико и племенито прасрпско царство, које су нам Германи и остали крволочни уљези отели мачем и ватром!


 Овим путем матична Србија ће постати Србистанија, а цело српство пашће у ропство! Зашто? Због похлепе и због страха! Због жеље да се свако племе зове другачије, и да свако племе има своју химну, грб и заставу, свог владара, па макар се српство на тај начин и затрло!


Све су то приче себичних диктатора и лажних националиста у служби Запада! Ево докле смо дошли тим путем, а свађе и деобе се настављају!


Станите Срби, браћо целог света! Има пута који не води у пропаст, има начина за који не треба ни пушка ни рат! Обновимо велико, моћно и праведно Сербско царство- царство свих сродних пан-српских или како то ми мислимо још увек пан-словенских народа. Само тако за пар година већ, можемо постати силан народ  и главна снага Балкана!


Придружите се овој идеји, постаните оснивачи новог српског царства- позивамо све Србе света да се ујединимо и да својим јединством и коначно слогом срушимо овај трули систем! Створимо свој дом по својој вољи и по својој жељи, саградимо темеље здраве и слободне отаџбине, ново српско царство!


Време је Србијо да се стави тачка на ову црну и мучну причу коју нам причају издајници и слабићи који никада нису ни заслужили да уђу у српску Народну Скупштину, а некмоли да воде државу они који требају да буду у затворима, или у најбољем случају да буду задњи, а не први у држави.


Пошто у Србији не постоје прави политичари, или по виђењу Српског народног фронта, не постоје ДРЖАВНИЦИ, ствараћемо те нове вредности и нове јунаке, војсковође, нове научнике, нове уметнике, нове и праве дивове и величине.


Ново српско царство не могу да подижу слабићи и старе крпе, само нови и чисти људи могу да праве нешто ново и чисто! Нека нас је толико мало да станемо под једну шљиву или на једну Нојеву барку, али добро и чисто семе даће обилну жетву!


А на трулим темељима ове и овакве Србије, на овој њиви пуној отровног корова, никакво семе не може да роди! Почупајмо тај коров, пооримо њиву дубоко, засадимо ново семе, здраво семе, старо добро семе честите и поштене Србије! Оне Србије коју сви сањамо, коју желимо у срцу, па онда ујединимо се већ једном и изборимо се за свој сан!


Нека сваки Србин напусти партије и странке, нека се свако одрекне похлепе и себичности- и отвориће се врата раја за Србију! Зло нас окружује, али ако се ујединимо и одрекнемо себичњаштва и издајства- сви ће се путеви отворити.


Погледајте прво себе у огледалу већ сутра ујутро и запитајте се,  ако имате срце и душу још увек: а шта сам ја учино за Србију, па да би и мени било добро, а да при том не морам да се потчиним политичарима и да  не морам да се прљам и стрепим, јер сам гледао само свој себични интерес?


 Сами смо себи најгори непријатељи и трагедија Србије је у сваком од нас., у погрешном избору који данас само пуни стомак, а сутра ће нам тај горки хлеб издаје доћи главе!


 Нове одлуке, нови људи, ново семе- саградимо ново српско царство- Сербско народно царство! Нећемо цара, нећемо краља, не требају нам председници, ни премијери овог чемера и јада- хоћемо нове народне вође и да заиста народ влада!


Одбијте колико данас  да носите прљаве и исцепане просјачке дроњке који нас чекају у Европској Унији!


Одбијте да нас НАТО претвори у велику војну базу из које ће убити Русију и цело православље.


 Повратимо понос, част и достојанство. Нема више повлачења, нема више трпљења и беде! Напред у борбу, напред у живот, напред у слободу!
Слога, јединство, уједињење, бунт, отпор, али изнад свега  љубав, вера и нада!


Брат за брата, Србин за Србина- нема друге!


Сада и одмах- или се спремите за ропство и голготу до истребљења Срба и Србије!


Подигнимо ново српско царство из пепела и праха понижења и издаје!


Живело Сербско народно царство- за живот Србије и свог народа српског!


Ми сви говоримо једним језиком, а ви знате ко сте!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija