boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Српски Народни Фронт изражава саучешће породици кукавички погубљеног руског амбасадора Андреја Карлова Генадијевича и пуну подршку председнику Владимиру Владимировичу Путину и братској  Руској федерацији.


 У овим тешким тренуцима провокација и притисака који долазе са Запада, пораженог и разоткривеног у организованој подржци терористима Исламске Републике, сада се води хајка на Русију, не би ли се Русија окривила за злочине ИСИЛ-а, милионе избеглица не само из Сирије, већ са целог Блиског Истока.


Колоне од милиона људи бежале су и беже од НАТО бомби и милосрђа западне „демократије“ још од 1991 и диригованог уништења СФРЈ у крви и ватри, преко рушења Уједињених Нација, отимања Косова и черечења Србије 1999., све до погубљења Моамера Гадафија и уништења Либије под плаштом увођења „демократије“.


САД стоје на челу западне хорде убица и тајних служби које роваре по свим земљама богатим нафтом, гасом, рудама, превасходно од 1989. и нафтне кризе у САД. У стопу их прате НАТО савезници, Велика Британија, Француска и Немачка.


Рачун за све те злочине погубљења читавих држава и народа муслиманске вере, Запад сада хоће да испостави Русији као кривицу, јер је Русија за пар месеци решила све те терористе и ИСИЛ, који је управо створио и штитио Запад.


Данашњи подмукли атентат на руског амбасадора је покушај НАТО сила и Запада да испровоцира Русију на преурањене и емотивне реакције, јер се Западна „цивилизација“ руши из темеља.


Све прљаве радње и закулисне игре Запада са тзв.“опозицијом“ у Сирији и разним наранџастим револуцијама у Либији, Египту, Тунису, лажне претње демократији у свету од стране Ирана, све је то коначно испливало на површину захваљујући повратку Русије на међународну политичку и војну сцену.


Није случјано што је срамни атентат учињен баш на светог Николу, заштитника српске и руске државе, православног светитеља, кога славе све православне државе.


Убица је имао полицијске исправе, а након турског атентата и убиства руских пилота, и турских дуплих игара са Европском унијом, Нато пактом и покушаја манипулације Русијом, ништа није случајно.


Председнику Путину желимо чист и бритак ум, хладно срце да би паметно мислио и сву помоћ светог Николе да му помогне у битним одлукама.


Српски народ је све ово прошао: санкције, уцене, игре тајних служби, убијање цивила и војске,уништење наше економије, отимање наших вековних територија и прогон српског народа, али се надамо да ће обновљена, млада, здрава и снажна Русија вешто избећи подмукле замке Запада.


Запад је у дубокој економској, моралној и енергетској кризи, и као и увек, њихово једино решење за своју пропаст и хаос, јесте неки нови светски рат. Провокације Запада су исте као Хитлерови изговори за окупацију Европе.


Пошто им то није пошло за руком путем  неофашиста у Украјини,  пошто је Путин као бубашвабе згазио џихадисте из ИСИЛ-а, сада се иде ђоном.


Међутим, већ виђени сценарио Запада је исувише плиткоуман и провидан за Русију и за председника Путина. Већ је више пута виђен тај исти. Глупи сценарио ЦИА и НАТО банде.


Нека је слава и част амбасадору Андреју Карловом Генадијевичу, који је свој живот положио за отаџбину и за боље сутра читавог света.


Многи ће Срби доћи да испред руске амбасаде положе цвеће и упале свеће за покој душе овог невиног човека. Они који раде или не могу доћи у Београд, нека пошаљу писма подршке руској амбасади.


Али права подршка Русији нису наше сузе и цвеће, већ уједињена родољубива Србија, која ће јасно и гласно рећи НЕ Нато пакту Еу, ММФ-у, Србија која ће наглавачке истерати и последњег НАТО војника са ове мучене земље натопљене српском крвљу жртава НАТО банде.


Српски народни фронт поручује братској Русији: стараћемо се за тај циљ!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija