boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Српски Народни Фронт-СНФ најоштрије осуђује упад шиптарских терориста и заузимање хидроцентрале и језера Газиводе и позива највише државне органе да хитно реагују.

-Србија мора хитно да реагује на напад шиптарских терориста користећи све дипломатске и војно-безбедоносне могућности како би се заштитио српски народ. Безбедност нашег народа је најбитнија и по том питању држава мора да покаже своју озбиљност и што пре пронађе трајно решење за спречавање и одвраћање оваквих и сличних деловања шипарских оружаних формација.

Српски Народни Фронт би у оваквој ситуацији под хитно формирао специјализовану јединицу за брза дејства и стационирао је у близини административног прелаза са Косовом и Метохијом. Повишене мере борбене готовости у случају неког будућег и озбиљнијег напада не могу обезбедити сигурност за наш окупирани народ на Косову.

 

Упадом шиптарских терориста на север Косова без обавештавања међународне заједнице и представника српских општина јасно се показало да ЕУ, НАТО и јединице КФОР-а не могу и пре свега не желе заштити Србе и да је због тога неопходно вратити резолуцију 1244 Савета безбедности Уједињених нација и обезбедити присуство српске војске и полиције у српским енклавама. - изјавио је председник Српског Народног Фронта-СНФ мр Бобан Гајић.

Провокација специјалних јединица РОСУ лажне државе Косово очигледно пролази без икаквих санкција и последица за ову терористичку творевину од стране Брисела и западних земаља. Штавише све јасније се види тежња да се отворено подржи ова насилна квази-држава од стране оних земаља које су и учествовале у њеном стварању. Зато је веома важно да се решавање проблема окупације српског Косова и Метохије пребаци у Уједињене нације где Србија има подршку великих сила које је нису бомбардовале.

Продајни кутак

knjiga-osina-celija