boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Јасно је свима да Србија не жели ратне сукобе на Балкану, нити их провоцира на било који начин.

Ипак, оно што је немогуће избећи јесу провокације и потенцијални напади из нашег непосредног окружења.

Ми можемо да затварамо очи, да игноришемо велику и реалну опасност, да набијамо главу у песак и да се надамо да ће сви ови проблеми проћи.

Међутим историја нас учи да иако Србија никада није била агресор, на крају је увек била нападана и окупирана.

Дакле, можемо рећи да ми никада нећемо изазвати рат на Балкану, али да нам опрез и разум налажу да будемо спремни када око нас сви већ звецкају оружјем.

Србија не сме да дозволи још један погубан рат у коме ће изгубити трећину становништва или у коме ће доживети тотални пораз и окупацију.

 

Са друге стране, ако се неко већ намерио да нас нападне, можемо га одвратити једино много већом силом и високом борбеном готовошћу- велике људске силе и јаког наоружања.

 

А, да ли су се Шиптари намерачили да нас нападну? Апсолутно да! Под командном палицом НАТО и целог Запада, управо се ствара Велика Албанија. А сви знају да нема ниједне нове државе без стварања војске.

 

 

 

КФОР је камуфлирана „мировна“војна мисија НАТО пакта који нас је илегално бомбардовао и на српској крви створио терористичку државу Косово.

КФОР од првог дана своје „мировне мисије“ није бранио, нити данас брани српску нејач на Косову.

Пред КФОР јединицама Шиптари већ 18 година отимају Србе, силују и убијају без казне, краду српску имовину, шиканирају Србе на сваком кораку и држе Србе у „енклавама“ тј. у логорима.

24. марта Шиптари су палили српске куће и цркве, рушили гробља, убијали и тукли жене, децу и старце, пред јединицама КФОР-а, који нису ни мрднули прстом.

Шта више, КФОР се огласио без права да даје такве изјаве, како ОВК криминалац Хашим Тачи, самопроглашени „премијер“ тзв. Репубљик Косова- „има право да се слободно креће по целој територији Косова“!!!

Супротно резолуцији 1244, Бриселу 1 и Бриселу 2- јер је КФОР у ствари НАТО.

Ове недеље у најави је и легализација злочинаца из терористичке ОВК и њихово пресвлачење у тзв. „војску Косова“.

 

 

Мада стране западне газде тврде да Шиптари немају никакво одобрење и подршку за формирање некакве војске, Србија нема ниједан разлог да верује Западу: ни ЕУ, ни НАТО пакту, ни уверавањима из САД.

Шиптари су данас у свом тзв. Парламенту усвојили нацрт предлога „закона“ о стварању „војске Косова“.

 

 

 

Управо те западне силе су свесрдно јуришале на Кошарама: УЧК (или ОВК), страни плаћеници САД-а и Велике Британије, НАТО пакт и војска Албаније.

Како се то данас зове, КФОР или ЕУЛЕКС, Бондстил, и шта год да данас причају, чињенице говоре супротно.

Зашто су поред страних трупа на Косову Шиптарима потребне оружане снаге? Против кога? Ко ће то напасти Косово?

Србија? Не! Грчка, Бугарска, Италија? Не!

Дакле, тзв. Косова Репубљик се спрема да ОВК пресвуче у „војску Косова“ ради наставка вишевековног пројекта Велике Албаније. То семе зла хране и бране од самог почетка Велика Британија и Немачка, а од 90-тих, на жалост и САД.

Да ли Србија треба да и даље машта како ће црна сенка која се надвија над нама да сама оде и да ће нас убице из НАТО пакта и ОВК оставити на миру?

Ко тако мисли, дочекаће НАТО трупе и Шиптаре на свом прагу преко ноћи.

НАТО још од 1999. ради испод жита и полако окружује Србију.

У НАТО је увучена Црна Гора, БиХ је под контролом НАТО, Хрватска, Румунија и Бугарска су НАТО, а у јануару 2019. и небитна и слабашна Македонија биће део НАТО.

Тзв. Косово ће уколико нешто не предузмемо, добити жељену војску, тј. легализоваће хорде ОВК. А оснивање војске значи и почетак сукоба и ратова!

Та војска неће бити одбрамбена већ агресорска сила- намењена за окупацију Косова и Македоније- са циљем припајања „Великој Албанији“.

И ту се не ради ни о каквим људским правима, демократији или правима Албанаца.

Велика Албанија“ је одувек била пројекат Запада за окупацију Балкана, а од 21.века је то и део плана САД и НАТО сила за потчињавање Србије и окруживање Русије.

У праскозорје нове окупације Србије и јасне шиптарске провокације са пуном подршком лажљивог Запада- да ли ико разуман у Србији има дилему о потреби хитног буђења целе Србије- државе и народа ради спасења?

Да ли желимо да чекамо окупаторе без обавезног војног рока, без наоружања и без моћног савезника као што је Русија?

Или ћемо забити главу у песак и чекати да видимо шта ће бити?

Ми већ каснимо. А у јавности Србије, посебно у Београду, прича се о томе да „Србија нема децу да шаље у рат“!?

Да, слажем се. Србија није глупа да јој момци буду неспремни за ОВК кољаче и НАТО трупе, да мушкарци не знају да држе пушку, ни да буду способни да одбране своју кућу, децу, жену, сестре и мајке!

Ми не тражимо враћање обавезног војног рока због намере да неког нападамо, већ због јасне и исказане опасности и одбране од Шиптара.

Србија није Тибет, изолована на врху Хималаја, па да медитирамо и будемо далеко од ратова.

Србија је тренутно највеће поприште међународних сукоба, сучељавања великих сила и великих промена које се ваљају иза брда.

Небрањени, килави и разоружани бићемо плен сваком лешинару из окружења.

Да, заиста. Србија нема ниједно дете вишка које би требало да постане жртва зато што није научено да се брани и да користи оружје.

Србија једино великом и јаком војском може да одврати све зле намере. То зна и Запад и зато је преко својих жутих пиона уништио војску, отопио наоружање, отпустио часне официре и укинуо обавезни војни рок.

 

 

Крајњи је час да се опаметимо и погледамо истини у очи. По хитном поступку морамо да вратимо обавезни војни рок, да обновимо цели резервни састав, да покренемо територијалну одбрану, да оживимо удружења ветерана.

На целу дужину административне границе са тзв. Косово Репубљик морамо да пошаљемо специјалне јединице за брза дејства.

Базу „Југ“ морамо напунити и ставити у ванредно стање.

Са Русијом морамо постићи неку врсту специјалног договора о војној сарадњи и заштити Србије у случају стране агресије.

 

 

А они који за велике апанаже верглају причице како треба ући у НАТО, ево примера са КФОР-ом на Косову како ће нас НАТО „бранити“.

Паметном доста.

 

 

Мр Бобан Гајић

мастер политиколог дипломатије и безбедности

председник Српског Народног Фронта-СНФ

Продајни кутак

knjiga-osina-celija