boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

Пружена рука Русије није добра Србији- Русија нас окреће ка сунцу, а наша власт се окреће ка к....- па сад кукају како их Европска унија ј...

Па шта сте мислили? Сви српски непријатељи су део НАТО или Европске уније-фашистичка Немачка, Турска, бивше империјалистичке освајачке силе Француска и Британија, бивша Аустроугарска империја из које на Србију вриште чак и бивше слуге и коњушари Аустроугарске, Хрвати, "Бошњаци" и Словенци.

Шта очекујете од оних који су нас са задовољством клали, набијали на колац, черечили и бајонетима боли до смрти? Шта очекујете од "Европе" која је одувек покушавала да нас прегази и пороби...Шта очекујете од САД који су на нас бацили хиљаде тона свог радиоактивног отпада?

А Русија увек стоји уз нас и брижно гледа како изгубљена Србија главиња ка паклу и у гротло једне труле скаламерије која ће сама себе појести. Европу ће због сопствене глупости и алавости прогутати нова сеоба народа са далеког Истока и из гладне Африке- милиони ће тек надирати да заузму силом и мноштвом нашу плодну земљу, воде, наше празне и опустеле куће.

И док се цели свет спрема за одбрану својих граница и своје слободе, Србија међу својим крвницима тражи пријатеље и дозвољава да "наш"амбасадор у САД пљује по Путину и Русији!

Србија дозвољава да Чедомир Јовановић шири дезинформације и да отворено даје лажне изјаве о "руској шпијунажи" у Србији.

Пета колона ради убрзано и свом силом жели да раздвоји српски народ од Русије.

Тамо неки комунистићки испрдак од "аналитичара" тврди да ће Србија постати "руска губернија". Камо лепе среће да постанемо руска гунернија- тј. покрајина! У овој ситуацији то би нам био спас!

Али господо драга из пете колоне, нисте ви џабе купљени за ситне паре да лајете на Русију-купљени сте јер сте заиста неписмене трећекласне џукеле и зато и не знате да Русији нису потребне никакве нове губерније!

Русија је, дебили једни издајнички, НАЈВЕЋА И НАЈБОГАТИЈА ДРЖАВА СВЕТА!

Друго, бандо једна плаћеничка, Русија НИКАДА никога није поробила нити освајала нове територије!

Па и сада је Евроазијска унија најнапреднија и најпоштенија унија на свету. Само када би овај залуђени народ прочитао услове смрдљиве Европске уније која има фашистичке услове за чланове у односу на фер и поштене услове Евроазијске уније која само нуди корист и сарадњу чланицама и НИКОМЕ се не меша у унутрашња питања.

Али, Србија је на психоделичним дрогама и под медијским терором Европе, тако да нас чека сурово буђење. Да ли ћемо и сада, још једном имати снаге да после издаје и пропасти устанемо из пепела и још једном пробијемо Солунски фронт?

Моје је мишљење да овога пута треба терати до Берлина, где ћемо се срести са браћом Русима...

Шта да ради један просечан Србин који није дете бахатих богаташа,коме тата није политичар, који нема ни кума, ни пајташе у власти, који није украо, ни отео ништа што би сада могао да крцка?


Шта да ради један наивни, мали, обични Србин који се годинама крпи, сеца и штеди, довија и мучи, а сада више нема где, јер је у дуговима не до гуше, него изнад главе?


Шта да ради један просечан Србин који нема пристојан посао, ни редовну плату већ деценију и који не зна да ли ће сутра моћи да купи два хлеба, млеко и паштету деци?


Куда да се врате стотине хиљада домаћих гастарбајтера који једва преживљавају у великим градовима диљем света: до гуше у рачунима, са скупим станаринама, у кредитима и чековима?


Шта их чека назад у посивелим малим варошима које су пропале још пре 25 година? Шта их чека на запуштеним родитељским имањима, на опустелим њивама, шта да покрену са трошним кућама, тракторима старим пола века и у селима у којима нема младих људи, у којима нема школа, асфалта, ни интернета?


Куда ће оволики гладни и очајни народ када крене још једно поскупљење струје и горива, огрева, воде, грдског грејања, превоза- поскупљења са којима ће овај наш бродоломнички сплав да потоне?


Све по диктату ММФ-а и вештичје Европске Уније! Успешно убијамо сами себе већ 16 година! Не треба нам ниједан непријатељ. Ми Срби смо сами себи душмани! Кидају нам стрвинари из Европе месо са костију, а ми још ћутимо и вучемо као ислужене мазге. Докле тако? Док не паднемо иза ћошка.


Како објаснити ову летаргију и помиреност већине сиромапног народа са велеиздајом државе и сатирањем свега што је српско:  домаћих предузетника, сељака, радника, домаћих фабрика, продаје свих ресурса и богатстава које имамо?


Како објаснити поскупљење струје од 20 % у једној истој години,и продају упропаштеног монополистичког система Електродистрибуције, а Србија при том има своје производне капацитете и нико не треба да нам диже цену струје, јер је имамо из природних ресурса?

Опширније...

У Србији је данас све труло и болесно. Не постоји ништа чисто ни пристојно у врху државе. Продати и кукавни, страшљиви политичари су цело српство, некада братство вукова претворили у стадо послушних оваца које блејећи иду у смрт!

Прљави и намештени "избори" показали су право лице система који нас растура већ пола века.

Време је за народно јединство, јер Србија нема ниједног поштеног политичара међу постојећим крпеним луткама којима командује Запад.

Српски народни фронт сматра да је време за Ново Српско Царство, Народну Државу, у којој ће живети сви Срби, уједињени својом вером, историјом, братством и по својој вољи, не по туђем диктату и не против себе.

Опширније...

Продајни кутак

knjiga-osina-celija