boban-gajic

Помозите својим прилогом:

Belarusian Chinese (Traditional) English French German Greek Russian

gazeta

Видео клипови

Video klipovi

У Србији је данас све труло и болесно. Не постоји ништа чисто ни пристојно у врху државе. Продати и кукавни, страшљиви политичари су цело српство, некада братство вукова претворили у стадо послушних оваца које блејећи иду у смрт!

Прљави и намештени "избори" показали су право лице система који нас растура већ пола века.

Време је за народно јединство, јер Србија нема ниједног поштеног политичара међу постојећим крпеним луткама којима командује Запад.

Српски народни фронт сматра да је време за Ново Српско Царство, Народну Државу, у којој ће живети сви Срби, уједињени својом вером, историјом, братством и по својој вољи, не по туђем диктату и не против себе.

Дошло је крајње време да се отргнемо од погрешног пута и окренемо искључиво себи и својим националним интересима од којих зависи и сваки појединац у Србији и шире-сваки Србин који хоће да то остане! Све су карте данас на столу и остао је народ без правог вође на једној страни и сви издајници на другој страни!

Питање је опстанка-или ми-или они! Или Србија или западни колонизатори и политички профитери! Доста смо чекали, стењали, трпели и вукли као марва! Ако не ударимо контру, ако не покажемо зубе тој глобалистичкој банди и њиховој фукари у Србији, ако не стиснемо песнице да одбранимо и себе и Србију- нестаћемо као народ у потпуности и то не због непријатеља, него због сопственог кукавичлука и похлепе!

Сада више нема замајавања и лажних нада! Све је кристално јасно. Само нови људи, само Ново српско царство, само јединство целог народа против политичарске багре и њиховог трулог система може нам донети живот и слободу. Народна Држава је решење и излаз. Наш систем, наша држава, наша воља, наши закони, наша вера, наш језик, наша култура, наше фабрике, наше банке, наша земља, наше воде, наши рудници, наша деца и наше куће.

Тражимо само слободу, јер без слободе не умемо да живимо и постојимо! Тражимо укидање Петооктобарске колонијалне Србије и успостављање Народне Државе Србије! Придружите се овој групи, постаните оснивачи Новог српског царства-суверене, независне Народне Држеве Србије која у свом наручју грли сву своју децу широм света. Позивамо све Србе света да се ујединимо и срушимо овај трули систем! Створимо свој дом по својој вољи и по својој жељи, саградимо темеље здраве и слободне отаџбине, Ново српско царство на темељима НАРОДНЕ ДРЖАВЕ!

Нема више повлачења, већ само уједињење и слога. Ново српско царство не могу да подижу слабићи и старе крпе, само нови и чисти људи могу да праве нешто ново и чисто! А на трулим темељима ове и овакве Петооктобарске колонијалне Србије, на овој њиви пуној отровног корова, никакво здраво семе не може да роди!

Почупајмо политичарски и мафијашки коров, пооримо своју њиву дубоко, засадимо ново семе, здраво семе, добро семе честите и слободне Србије! Оне Србије коју сви сањамо, коју желимо у срцу-па онда ујединимо се већ једном и изборимо се за свој сан!

Повратимо славу и част СРПСКОГ ЦАРСТВА. Нема више трпљења и беде!

Напред у слободу, напред у живот, напред у братство! Слога, јединство, уједињење, љубав, вера и нада! Брат за брата, Србин за Србина-нема друге!

Сада и одмах- или се спремите за ропство и голготу до истребљења Срба и Србије!

Приступи фронту за одбрану Србије-Српском Народном Фронту-СНФ!

Попуни ПРИСТУПНИЦУ, кликни ОВДЕ!

Продајни кутак

knjiga-osina-celija